Franska Chokladbiskvier

Chokladrecept

ca 25 st Ingredienser Fyllning Garnering Gör så härSätt ugnen på 175 grader. Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker. Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör ner äggvitorna i mandelblandningen. Klicka ut smeten på bakpappersklädda plåtar. Jämna till smeten och grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-12 minuter. Tillaga marsankrämen enligt … Läs mer

Chokladbröd

Chokladrecept

Portioner: 45 Ingredienser: Gör så här: Garnering valfri karamellfärgpärlsocker Droppa karamellfärg i en skål med pärlsocker. rör m ch låt sockret torka. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna till en smidig deg. Dela i 4 längder, forma till rullar. Lägg rullarna på bakplåtspappersklädda plåtar och platta till dem. Ju tunnare, desto sprödare blir de. … Läs mer