Marängtårta ned mjölkchokladtryffel, hallongrädde och färska jordgubbar

ger 8-10 bitar
Marängtårta ned mjölkchokladtryffel, hallongrädde och färska jordgubbar
Betyg: 
0,0

Gör så här:
  1. Hacka chokladen fint och lägg i en bunke. Koka upp 1 1/4 dl grädde och häll över chokladen, låt stå ca 5 minuter.
  2. Vispa eller mixa chokladtryffeln slät. Låt stå kallt i 3-4 timmar. Vispa 3 dl grädde lätt. Blanda försiktigt ner hallonen i grädden.
  3. Häll eller bre ut chokladtryffeln i ett jämnt lager på ena marängbottnen. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladtryffeln. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnat lager ovanpå.
  4. Toppas tårtan med jordgubbar och hallon. 

 

 

Sök recept


Chokladrecept