Gör så här:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker.
- Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör ner äggvitorna i mandelblandningen.
- Klicka ut smeten på bakpappersklädda plåtar. Jämna till smeten och grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-12 minuter.
- Tillaga marsankrämen enligt förpackningens anvisningar. Rör matfett poröst och tillsätt lite av marsankrämen i omgångar.
- Tillsätt siktat florsocker, vaniljsocker och kakao. Rör till en smidig smet.
- Bred chokladkrämen lite toppigt över kakorna och låt dem stå kallt en stund.
- Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i ett vattenbad tillsammans med matoljan.
- Doppa krämsidan på biskvierna i chokladen och vrid dem så att överflödig choklad rinner av. Låt kakorna stå kallt.
|